user_mobilelogo

Napi evangélium

Feliratkozás hírlevélre

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

OTP: 11722003-20030267

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

Szent Bernát imaközösség

Bibliaolvasás minden második hétfőn (felváltva a Szent Lukács imacsoporttal) 17:00 - 18:00 a Szent Bernát Házban (Dózsa György út 98.) (főként a nyugdíjas korosztály számára)
 

 

Lisieux-i Kis Szent Teréz közösség (Sz.T.K.)

A közösség 2007 októberében alakult Dömösön, ahol a plébániai fiataloknak szervezett Bayer Mari lelkigyakorlatot. A hétvégén résztvevőkből kialakult új közösséget Gábor atya nevezte el Lisieux-i Kis Szent Terézről, aki máig névadója a társaságnak. A kis csapat pár évig Mari vezetésével járt össze rendszeresen, majd egy idő után önállósodott.
Nyári egyházközségi táborokban aktívan részt vett, mind programszervezésben, mind a gyerekekkel való foglalkozásban nagy szerepet vállalt, így lehetőséget adott a szülőknek a kikapcsolódásra, beszélgetésekre.
A mára egyetemistákból álló közösség most is él! Kéthetente, a hónap első-harmadik vasárnap estéjén találkoznak, mindig másvalakinél. Az alkalmakra váltakozva készülnek a tagok témával, imával. Minden hónap utolsó vasárnapján az esti misén ők énekelnek.
Érdeklődés: Bayer Balázs

 

1106. sz. Szent Bernát cserkészcsapat

A cserkészcsapat több mint 20 éve működik a plébánián, mára már létszámuk túllépte a 60 főt. A közösség első osztályos kortól, egészen felnőtt korig foglalkoztat fiatal lelkületű személyeket, akik szeretnek beszélgetni, játszani, természetben lenni, táborozni. Sok élményt, kreativitást, leleményességet és persze barátokat nyújt az ifjúsági mozgalom.
A korosztályos őrsök heti rendszerességgel gyűlnek össze a plébánián egy idősebb fiatal vezetésével.
Érd: Bayer Kinga (20/318 5437)
 
 
Páros-péntek-felnőtteknek

Minden hónap második és negyedik péntekén 20:00-22:00 a plébánián.
E “páros-péntekekre” különösen a 30-50 év közöttieket hívjuk és várjuk!

- MINDEN 2. PÉNTEKEN A HÁZASSÁGGAL FOGLALKOZUNK.
Ezen alkalmak előtt Gábor atya otthoni felkészülő-anyagot ad ki, melyekkel a házaspárok az alklalomra készülhetnek

- A 4. PÉNTEKEN A PÁROS HÓNAPOKBAN A SZENTÍRÁSSAL FOGLALKOZUNK.
- A PÁRATLAN HÓNAPOKON A  TANÚSÁGTEVŐ KERESZTÉNY  ÉLETTEL.
A Szentírással való foglalkozásokat Gábor atya vezeti,  a tanúságtevő keresztény  élettel foglalkozó alkalmakat egy három fős csapat.

Érd: Hajder Levente (tel: 362-01-23)

 

Schola

Havonta egyszer énekel a vasánapi 9-es misén, próbák havonta kétszer vasárnap 1/2 9-től 9 óráig a templom toronyszobájában.

Vezeti: Sapszon Bori (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Jézus Szíve Gitáros Énekkar

Minden hónap első szombatján az esti szentmisén (17-kor), valamint minden hónap a 17-én, az esti Kis Szent Teréz miséjén énekel.
Próba minden csütörtökön 19:30-21:00 a pllébánián.
Érd: Godányi Zoltán (tel: 362-01-42)

További információk

 

Babaház

Kézműves foglalkozás, vers- és énektanulás, mese, játék minden csütörtökön (októbertől májusig) 10:00-12:00 a plébánián.
Érd: Hajder Zsófi