user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

A Szent József családos kisközösséget 2014-ben alapította meg néhány olyan plébániai kisgyerekes család, akik vágytak egy személyesebb, mélyebb kisközösségi életre. A házasságokat ma kevés dolog segíti, a családcsoportoknak viszont - ahogy a 2015-ös püspöki szinódus is hangsúlyozza - rendkívül nagy megtartó és megerősítő ereje van.
Havi egy alkalommal tartjuk összejöveteleinket, amelynek mindig valamelyik házaspár ad otthont. Együttléteink során hitünket érintő kérdéseket, házassággal, párkapcsolattal, gyerekneveléssel kapcsolatos témákat mélyítünk el, imádkozunk, és a kötetlenebb beszélgetésre, kapcsolatépítésre is szánunk időt. A havi egyszeri találkozáson túl egyéb programokat is szervezünk, gyermekeinket bevonva kirándulunk, bográcsozunk, együtt nyaralunk.
Próbálunk aktívan részt venni a plébánia életében, ezért családcsoportunk tagjai részt vállalnak olyan események és programok szervezésében, melyek a plébániai közösséget építik, mint például a plébániai tábor, sportnap, szemétszedés, kórus, fórumok szervezése, bálok és bulik rendezése (Barossi Zsongás a ‘20-as évek jegyében, a BorZsongás).