user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Esztergom-Budapest Főegyházmegye:

 

 

Hírek

Helyszín: Horány Regatta üdülőközpont

Két irányból is megközelíthető Szentendre vagy Dunakeszi felől (innen csak révvel), a forgalomtól függően 1-másfél óra alatt.

Kert: nagy, árnyékos, zöld, bekerített zárt terület, parkolási lehetőség a hotel kertjében.
A kertben nagy füves terek vannak röplabda és focipályával, 2 nagy tűzrakó hellyel, ahol bográcsozni is lehet. Kis csúszda van csak. Játszótér kb. 10 perc sétára található a faluban, mely újonnan épült EU szabványos, a helyiek szerint nagyon jó.

A gyerekeknek a Nap által melegített pancsoló medence is van, ami nem mély nagy lapos lépcsőkön lehet bemenni, illetve oda ki is lehet ülni a totyogós babákkal. Picit nagyobb, mint a felsőtárkányi. Korlátlanul használhatjuk majd. + foci, és röplabdapálya, 1 ping-pong asztal van és sok kerti szék, asztal, nagy terasszal, ami a Dunára néz.
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hotel kertjének kapcsolata közvetlen a Dunával, de van kerítés a folyó felé, hogy biztonságos legyen és a kicsik ne tudjanak elkószálni. A kerítésen kapu található, amit kinyitnak, ha kérjük és akkor közvetlenül le lehet sétálni a Duna-partra. Kenuzni, sárkányhajózni külön pénzért lehet. Kérés szerint egyéb programokat is szerveznek.

 

Közös helyiségek: 3 nagy terem és 3 kisebb terem (a többi termet is lefényképeztük, ha valakit érdekel, külön elküldjük).

 

Étkezés: jó időben a fedett teraszon, de mindenképpen megoldható, hogy egyszerre egyen 150 ember. Liszt-, cukor-, laktóz- stb érzékenyeknek külön névre szólóan főznek és konkrét ételeket is kérhetünk, ha előre szólunk. Küldenek egy alapmenüt és ahhoz képest összeállíthatunk egy „étlapot” . 3 éves kor alatt az étkezés és a szállás is ingyenes.

 

SZÁLLÁSOK:


1. típus a Hotel épületében: (2 csillagos)

  • 2 ágyas, fürdőszobás, pótágyazható szobák, a fürdőszoba is elég nagy és van külön ajtaja
  • 9 ágyas, galériás, fürdőszobás szobák (4 db ilyen szoba van)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen kívül mindenhol van wifi, a közös térben található 6 nagy és 3 kisebb hűtő, ill. mikro.
Közvilágítás van a tábor területén, ami a sátrasoknak fontos.
 

2. típus a Motelben:

  • 12 db 6 ágyas fürdőszobás szoba: ebből 2 sima + 2 db emeletes ágy, melyen felül nincs rács (nagyobb gyereknek vagy felnőttnek viszont jó). Oldalt beépített szekrény van minden szobában.
     

A hotelben és a motelben együtt összesen 120 ágy és 60 pótágy lehetőség van.

 

Sátorhely: kb 30 főnek, de a helyszínt megnézve ez inkább cserkészsátraknak alkalmasabb, egy-egy őrsnek vagy baráti csapatnak, annál is inkább, mert ezekhez 1-1 zuhany + WC tartozik, ami elég kevés. Ez hátrányt jelent.
Ha itt családok lennének, ez nagyon kevés lenne. A fiatalok viszont a szülők fürdőszobáját is használhatják a Hotel vagy a Motel épületében.


A következő szezonra kicserélik az összes nyílászárót és a tetőt is felújítják.
 

 

Május 9., 9:00, HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA, Tömegtájékoztatás világnapja

 

Énekrend (szombati és vasárnapi miséken):

Alkategóriák