user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

 

Baross Gábor-telepen

Együtt-egymástól tanulunk imádkozni és dolgozni

Ebben a táborban imával, munkával, csenddel, beszélgetésekkel egyfajta szerzetesi életmódban tölthetsz öt napot, tanulhatsz imádkozni és dolgozni, segítséget kaphatsz a felmerülő kérdések tisztázásához – s közben értékes munkával segíthetsz másoknak.
A hét első tartóoszlopa a közös imádság. A következő a szakemberek által irányított kétkezi munka, melynek során közösségi teret építünk. Harmadik oszlopa a kiscsoportos beszélgetés, a személyes tapasztalatok megosztása. Végül lehetőség van komolyabb lelki beszélgetésre.
Az imádságban kettesben lehetsz Istennel, ráhangolódhatsz jelenlétére, az Ő közelségére. A beszélgetésekben sok megerősítést, visszajelzést kaphatsz, így jobban megismerheted magadat, tisztább képet kaphatsz a hivatásodról. A kétkezi munka segít elmélyülni, közelebb kerülni Istenhez, miközben nagy szolgálatot teszel a plébániának.

Ha tehát VALAMENNYIRE érdekel az Ima-munka-tábor ötlete, vagy ha TUDOD HOGY JÖNNI AKARSZ, de szükséged van további információra, kattints a Casamari honlapjára

Ha elmúltál 20 éves, szeretettel hívunk és várunk:

Mazgon Gábor atya és a Baross Gábor-telepi Plébánia