user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

Kedves Testvérek!

A jelenlegi plébániai képviselő testület 5 évre szóló megbízatása idén tavasszal lejár. Erdő Péter bíboros, prímás, érsek 2016. december 12.-én kiadta a “Plébániai képviselőtestületek szervezeti - és működési szabályzatát” amely rögzíti a testületi  tagság feltételeit, és a választás menetét. Választás pontosabb menete jelen esetben: 

Jelöltek kihirdetése: Április 29-30.

Választások: május 13-14 illetve május 20-21. (A vasárnap misék előtt ill. után.)

Az új Képviselőtestület kihirdetése: május 28, 9 órai szentmise

Alakuló ülés: a május 28-at követő héten. Eddig megtörtént a jelöltek felkérése.

A 28 jelölt a következő: Apáthy Tímea, Baksay Gergely, Bayer Kinga, Czimbal Gyula, Divéky Balázs, Godányi Krisztina, Göncz Orsolya, Hajderné Tisje Zsófia, Hazslinszky Gábor, Horváth Richárd, Horváthné Balog Erzsébet, Ilyés Lehel, Kovách Balázs, Kőhalmi Attila, Löcher Zsuzsanna, Löcher János, Mátyássy Dani, Müller Eszter, Soós Géza, Soósné Németh Adrienne, Suba Attila, Szász Máté, Szauer Kristóf, Szigetvári Tamás, Turcsik István, Varga Márton, Várkonyi Dániel, Zahári Helga. 

(Jelölhető az a Katolikus Egyház teljes közösségében lévő megkeresztelt személy, aki elsőáldozó volt és a bérmálás szentségében részesült; aktívan részt vesz a plébánia életében, az egyház iránti szeretettel és hűség vezeti; az egyházi előírások szerint szentáldozáshoz járulhat; a választás időpontjában legalább 18, de legfeljebb 70 éves; az egyházat anyagilag is rendszeresen támogatja; valódi feladatot lát megbízatásában és vállalja a vele járó munkát is.)

A Plébániai Képviselőtestületi választás jelöltjeinek bemutatkozója itt letölthető.

""""""""""""""""""""