user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

Október 14-én ismét lesz Barossi BorZsongás a Szent Imre Otthonban (Kistétény u. 13/b). A jegyek korlátozott ideig kaphatóak a felnőttek számára szervezett, borkóstolással egybekötött, zenés, táncos mulattságra.

Szabaduló szobával, Boros Társassal, bingóval, kenyérsütő-versennyel és tábori fényképvetítéssel várunk minden kikapcsolódni vágyó barossit, különösön az újonnan ide költöző házaspárokat.

 

Simon Mercinél, a sekrestyében (06 30 437 99 70), Kőhalminé Sisak Orsinál (06 30 610 62 63, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..) és Bernáth Manónál (06 30 448 74 22, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kaphatóak a jegyek október 8-ig elővételben.

 

A vacsora jegy magába foglalja a borkóstolást, a vacsorát, valamint az esti borfogyasztást, az ára pedig 3000 Ft. Az előzetes tervezés miatt ezt a típusú jegyet csak október 8-ig lehet vásárolni. A borkóstoló 18 órától kezdődik, a vacsora pedig 19 órakor. Ez a jegy típus október 8. után már nem lesz kapható, a helyszínen sem. Aki a kenyérsütő versenyen szeretne részt venni, annak ezt a jegytípust ajánljuk, mert ez a program szorosan kapcsolódik a vacsorához.

 

A másik tipusú jegy 21 órától jogosít belépésre, és tartalmazza az esti korlátlan borfogyasztást a kínálat erejéig. Ennek ára 2000 Ft, okótber 8-ig elővételben. A helyszínen ezt 3000 Ft-ért tudjátok megvásárolni. Aki ilyet vesz, annak is lesz bőven lehetősége válogatni a kikapcsolódást ígérő programok közül (zene, tánc, BINGO, társas, szabadulószoba, a tábori fényképek vetítése stb.).

 

Idén is van lehetőség támogatói jegyet venni 5000 Ft-ért, mindazoknak akik szeretnék lehetővé tenni más elfogadó családok számára is a részvételt. Ezért van lehetőség arra, hogy akinek gondot jelent a belépő megvásárlása, az jelezze, és megoldjuk.

Illetve az idén tavasszal, nyáron, vagy most ősszel Barossra költöző családoknak most is van lehetőségük ingyen jegyet igényelni.