user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

Az idei őszi plébániai sport délelőtt a Brassói utca végén lévő foci pályán és környékén került megrendezésre, a kezdeti átvonuló felhők és néhány csepp eső után végig szikrázó napsütésben. Deo Gratias. A helyszíni előkészítésben számos fiatal és a Csókay család segítkezett eszközeivel, így a pálya karbantartás, a röpi pályák felállítása gyorsan megtörtént (a hálókat köszönjük Borus Virágéknak és Göncz családnak).


Már az előkészületek ideje alatt, és a bemelegítéskor is, melyet Apáthy Timi vezetett, valamint a nap folyamán végig kiváló zene szólt, hála ezért Szász Máténak.
A 67 regisztrált jelentkező közül sokan hoztak finom süteményeket, a teljesség igénye nélkül megemlíteném a Veress család még meleg csokis kekszét, melynek köszönhetően azonnal visszanyertük a lemozgott kalóriákat. A folyamatos röpizés és focizás mellett korosztályos kerékpár és futó versenyeket is hirdettünk a fennsík föld útjain. Lássuk egy-két eredményt, az első három helyen végzők név szerinti kiemelésével.

Az ovis futóversenyt Baksay Luca nyerte, második lett Turcsik Magdolna, harmadik Csókay Pál. Alsós kategóriában első helyezést ért el Strenner Berzsián, második lett Baksay Péter, harmadik pedig Rudas Bertalan. Felnőtt-ifjúsági kategóriában a futóversenyen első lett Göncz Bertalan, második Baksay Gergely, harmadik Szigetvári Sámuel.
Kerékpáros kategóriában első lett Göncz Bertalan, második Czettele Péter, harmadik helyen Baksay Dániel végzett.

A legfiatalabb "sportoló"-nak Vidákovits Júlia bizonyult.

A közös napot a bérmálkozó lányok által előkészített és levezetett felnőtt akadályverseny aranyozta be sok nevetéssel, a képek magukért beszélnek.

 

Czettele Kati