user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

Idén nyáron több plébániai program megvalósulását is támogatta a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata különböző pályázati lehetőségeken keresztül:

 

 

Plébániai tábor / Verőce Csattogó-völgy

A Börzsöny-hegység közelében lévő Verőcén, a Csattogó-völgyi táborban tartottuk plébániai nyári táborunkat.
A tábort augusztus 16-20. között rendeztük meg Szent István király szellemében. Ebben az évben több, mint kettőszáz résztvevő örülhetett a bensőséges hangulatnak.
Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának „Közművelődési és programtámogatás” tárgyban kiírt pályázatán nyert 244 800 Ft támogatásnak köszönhetően hét nagycsalád vehetett részt a táborban. A támogatást jelentkezés és jelölés útján  Gábor atya osztotta szét, objektív szempontrendszer alapján.
 

 

Környezetvédelmi, természetvédelmi kirándulás

A Szent József (fiatal családosok) közössége kapcsolódva az egyházmegye vezetése által a fiatalság részére meghirdetett nyári nevelési programjához, ebben az évben a természet szeretetének jegyében három napos túrát szervezett július 6-9-ig a Börzsöny-hegységbe, Horpácsra.
A táborban 5 család, összesen 24 testvérünk vett részt.

A tábort Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának Környezetvédelmi pályázatán nyert 158 800.- forintból finanszírozták.

 

 

Cserkésztábor Bakonybélben

Az 1106. sz. Szent Bernát cserkészcsapat idén nyáron Bakonybélben és környékén táborozott 2017. július 7-16-ig, 72 fővel.
A szülők anyagi hozzájárulásából és önkormányzati támogatásból tudtunk vásárolni egy nagy közösségi sátrat. Terveink szerint az esős napokra, biztonsági sátornak szántuk, hogy legyen egy olyan nagy közösségi tér, ahol tartózkodhatunk és megtarthatjuk a programokat.

A táborozáshoz Budafok-Tétény Budapest XXII. ker. Önkormányzatának Sportcélú pályázatán 300 000 Ft támogatást nyertünk 1 db Modul közösségi sátor vásárlására, amelynek teljes vételára 614 000.-Ft volt.