user_mobilelogo

Napi evangélium

Támogatás

tamogatas

Bankszámlaszámunk:

11722003-20030267

Feliratkozás hírlevélre

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

Szomorúan tudatjuk a hírt, hogy mindenki Baba nénije (Hámori Gyuláné Erdősi Margit) 2017. szeptember 16-án, élete 59. évében elment közülünk.

A legtöbben talán hittantanárként, az elsőáldozók felkészítőjeként és az énekkar oszlopos tagjaként ismertük őt. Baba néni régi barossi, már a 70-es években, Dr. Arató Miklós atya nevéhez fűződő biblia közösségének (I. nemzedéknek) volt a tagja.


Férjét, Hámori Gyulát is a közösségünkben ismerte meg. Három gyermekük született, Gyuszi, Gergő és Domi. Hegyi Balázs atya mellett hitoktatóként dolgozott a Nagytétényi Nagyboldogasszony Plébánián, majd a Tabánban, ill. a budafoki Kossuth Lajos Általános Iskolában is tanított. Az énekkarban 1975 óta énekelt karvezető férje mellett, és 2012 óta ő készítette fel az elsőáldozókat is.
Akik közelebbről is ismerték, tudják, hogy nagyon türelmes, figyelmes és segítőkész volt mindenkivel, válogatás nélkül. Mindenki anyukájaként szerette, és segítette a kórusunkat és mindenkit, aki hozzá fordult. Mindig vidám és harmonikus volt.
Búcsúzunk most Tőled Baba néni, köszönjük azt a sok munkát és derűt, amit a közösségünknek adtál!

 

2017.10.06-án, 12 órakor lesz a temetés a budafoki temetőben, az érkezést 11.30-tól várja a család. A búcsúztatók miatt, lehet, hogy 11.45-kor már elkezdődik a megemlékezés, szertartás.